Double Diagonal Dutch Braids

Jag har fått fortsatt jobb på Ängens förskola på Alnö där jag varit under den senaste månaden och praktiserat/jobbat. Super kul!
Idag var vi i gymnastiksalen med alla barnen och det var så roligt. Dom sprang och sprang och klätrade och hoppade.
 
Idag gjorde jag denna frisyr. Två dubbel diagonal utbakade flätor!
 

Close-Up

För ca en vecka sedan fick jag hem mitt Close-Up filter +10 som jag köpt på ebay för ca 30 kronor! Nu har jag testat det och jag älskar det, nu kan jag verkligen ta råktigt bra närbilder med systemkameran, och skärpdjupet är så kort, vilket jag är ett stort fan av. Kort skärpedjup är fantastiskt fint!

Så här är bilderna jag har tagit på mina nya Hår accesoarer som jag också köpt från ebay. Det är en Tuperings kam/borste och hår snurror för att sätta upp håret och snurrar med pärlor på som dekoration till håret!
 
 

Innebandy

I helgen har det varit innebandy. Först spelade vi mot Timrå där vi vann med 11-2 en riktigt bra match men som tyvärr var trvunden av avbrytar med 30sek kvar då det blev en ganska allvarlig skada. Där en tjej i laget slog huvudet i väggen och fick åka ambuland därifrån, men hon mår nu efter omständigheterna bra!
 
Sedan idag har jag och kollade när Alnö mötte Sundsvall IBF U där Alnö tyvärr förlörade, med 8-5. De gjorde trots allt en mycket bra match och förlorade lite på detaljerna.
 
 

Heart twist

 

Middag och Bio

I måndags blev jag bjuden på Middag och Bio av Gustav. Det var supermysigt och jätte gott. Vi gick på Biteline och jag tog pasta och kyckling med någon svampsås. Jag petade dock bort svamparna men det var så gott!

För att fördriva tiden innan bion började gick vi på downtown och spelade biljard. Och jag VANN! Eller nja egentligen inte.. 

På bion såg vi "Let's Be Cops" enkomedi som var väldigt rolig och faktiskt bra. Jag hade förväntat mig att den skulle vara sämdre men den var faktiskt väldigt bra!
 

Fredagsmys

Ja nu är det Fredags mys igen!
Förra Fredan var vi hemma hos en tjej i laget där vi lagade mat och hade tackomys.
 
Denna vecka är jag hemma och tar lugnt då vi har dubbelmach i helgen och serieprämiär! Äntligen drar serien igång igen, tråkigt dock att det är så få matcher..