9 Veckor

Tiden går så fort, kissana är redan 9 veckor gamla! Dock har vi haft lite problem med att få som helt rumsrena, men vi kör hårt med toaträning och peppar peppar så går det kanonbra!
I övrigt så jobbar jag på som vanligt, Covid-19 förväntas toppa någon gång i mitten på Maj här i västernorrland. Vi har ofta skydd på oss och använder oss av skyddsmask 90, man ser ut som en riktig alien men det är ett superbra skydd och inte lika yvigt som det blir med munskydd och visir. Dessa är också bara att sprita av så går som att återanvända.

Vardagen hemma rullar på och det börjar bli riktigt varmt och skönt ute. Jag har krattat gården och planterat blommor. Snart ska potatisen sättas ner i marken. Semestern i sommar är avbokat pga världsläget. Tråkigt. Vi skulle ha hyrt en stuga på Böda camping i en vecka. Istället får vi vara hemma och pyssla på istället. En ny altan vore drömmen, men som allt annat är det inte helt gratis. Tyvärr. Nästa sommar kanske. Ta ner träd som står på gården ska vi i alla fall försöka ta ner och det får vi hjälp med. 
          
 
 

Gästrummet

Gästrummet har förändrats så mycket. Innan var det en hemsk blå tapet i detta rum. Vi målade om med rustas färg Ocean som är gröngrå och helt fantastisk!
 
 
 

Coronatider

För ca 1 vecka sedan blev jag förkyld. Eller kanske Corona, eller Covid-19 som det så fint heter. Jag fick ont i halsen och blev snorig, hosta har jag  haft hela vintern så kan inte påstå att det var någon skillnad mot för innan. Jag vet att jag via jobbet träffat en pat med bekräftat Covid, dock hade vi båda skyddsutrustning, men vet vet? Vatir hemma nu i ca en vecka och det har resulterat i att jag målat om 2 av våra svrum. Och så jävla bra det har blivit.

Gästrummet har fått en grågrön nyans och vårat sovrum har blivit gråblått!
 

<3

 

Tjugofem kvadrat inredning

Såhär i Coronatider ska vi hjälpa våra småå företagare och jag hittade för ca 2 veckor sedan Tjugo fem kvadrat inredning! Som ligger i Sidsjön i Sundsvall. Har länge tittat på denna fantastiska ljusförvaring som man sätter på väggen. Den har dock varit slut då den är så populär, även hos andra återdförsäljare har den varit slut, men som tur va kom den in igen för några dagar sedan i samband med att jag också fick en liten rabbatkod. Då var det bara att slå till!