Semester

 
I Måndags klev jag på min allra första betalda semester. Känns så konstigt att få vara hemma med att få betalt, men det är så skönt! och välbehövligtHar jobbat som en galning nu under sommaren med extrapass på jobbet samt 2 extrapass för att vi ska få ha 2 semesterperioder istället för 3. 
 
På söndag åker vi till Piteå och stannar där ett par dagar. Sedan drar vi vidare till Lycksele och motorveckan som vi är på nästan varje år.
 
 

Fredag

 
Det bästa med att bo i hus är att man alltid har något att göra och att man har en egen tomt man kan vara på och göra vad man vill! 
 
Idag har jag bla klippt gräset, målat ett vitrinskåp, städat och tvättat. Nu är det snart dax för middag och omgång 2 med målarfärg, sen är skåpet färdigmålat. Woho!
 
 
 
 

Himmelsk Jordgubbstårta

 
Till midsommar bjöd jag arbetskamraterna på denna fantasiska tårta med recept från fantastiska Frida Skattberg !
Jag som inte tycker om jorgubabr alls egentligen. Jag vet, ALLA tycker om jordgubbar, men inte jag. Men jag provade daktiskt en bit av denna tårta och måste faktiskt säga att det smakade bättre än vad jag trodde. Jordgubbskrämen den är fylld och garnerad med är såå god!

 
 

Nystart!

 
Har länge funderat på att återuppta bloggandet. Det är ju faktiskt kul. Mer personligt än instagram där jag är mest aktiv!
 
I alla fall sist jag skrev ett inlägg så hade vi precis flyttat till våran lägenhet (och att jag var "tillbaka" till bloggandet) på Alnö. NU 3år senare har vi återigen flyttat, fast nu till hus 🏡
Vi har köpt min mammas hus (mitt barndomshem). Vi har bott här ca 1,5månad nu och trivs så bra. Det har tagit lite tid att komma i ordning och vi har en del projekt om är gjorda och några som ska göras.