Gott Nytt År!

Idag har vi det kallt, det har legat runt ca -13 grader. Igår fick inviga mina skidor jag fått av farmor, dom fungerade bara fin fint!
Idag har jag fått lära mej skate på skidor och det är skit kul!! Jag är inte så bra men det duger väl :)
Nu önskar jag er alla ett gott nytt år!

Fjällen

Här i fjällen är det bra, kort spel, pulka och skidåkning. I morgon är det nyårsafton, sista dagen på året. Vet inte riktigt hur dagen blir men den blir nog kanon! Bildelar får det ta och bli såhär också eftersom jag inte förstår mej på att ladda upp det.

Gott nytt år

Idag har jag handlat en supergosig fleecejacka. Den ser ut som denna men har ett blått mönster på sig.
I morgon far jag till fjällen, så det blir dåligt med uppdatering dom närmsta dagarna..
Men något kanske jag hinner slänga in. Tills vidare önskar jag er alla ett GOTT NYTT ÅR!

mormor


Mamma


Fairy


Promarker 2

Inatt blåste Dagmar in över Alnö, massa träd som rasat osv.
Till birsta åkte vi i alla fall, hittade ingenting.. Bara mer promarkerspennor, men när jag kom hem och skulle prova dom, var en TORR! Måste gå tillbaka...... Men tur var att jag redan hade en sådan så det gick bra. Här är resultatet med pennorna.. Lite fläckigt och jävligt men träning ger färdighet eller?

Promarker

Första teckningen gjord men mina älskade promarkers!

Julklappar

Igår var julafton och detta var vad jag fick!
- 2pannband
- Parfym
- Kakformar
- Necessär med bodylotion och shampoo
- Uppläggningsfat med nalle puh
- Tiger
- Klocka
- Fundation
- Sockar
- Promarkers


Tomtarna

Första Julklappen öppnas!
Mormor fick en man att sova på hon och morfar en kvinna!

Jul middag!


God Jul


Jullunch!

Gröt och kladdkaka efter att ha varit i Kyrkan på Julspel!

Julklapp!

Eftersom pappa redan fårr och öppnat sin julklapp kan jag äntligen visa den...
Det är han när han är barn, dock är den inte klar på bilden och jag min klant glömde scanna in den klara..

All I know is I'm lost without you I'm not gonna lie


Inte klar!

Jullov ÄNTLIGEN!
Julshowen på skolan avr väl sisådär, vissa var bättre en andra, men dom vågade i alla fall ställa sig där och göra sitt!
Inhandlat dom sista julklapparna har jag också gjort, men är ändå inte klar med dom jag gör själv.. Borde verkligen göra det nu, inte sitta här! Tillbaks till arbetet..

No more..


The eye


Julgrans pynt


Christmas


Sveriges snyggaste

Detta måste vara Sveriges "snyggaste" Julgran. Eller hur var det?

Eye


Match



Sent..

Allting hsr blivit försenat, jag vet. Julkalendern, julklsppar osv. Därför kommer julkslendern fortsätta vara sen.. Men det kommer komma 24 luckor!

Igår var vi i Timå och "firade" att Alnö IBK fyller 25 år. Vi blev indelade tjejer och killar blandade i 2 lag, sedan spelade v i match 4x20 min. Riktigt roligt var det, kanske också för att mitt lag vann med 20-11. Men också för att killarna passade oss tjejer, gav oss tips osv, vilket dom inte gjorde i det andra laget..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Efter detta var det Lilla julafton hos vår tränare. Vi åt pepperkakor drack glögg och beställde hem pizza. Sist men inte minst kom tomten ochså och vi fick våra presenter på bokstaven N, jag fick Nagellack, rosa och rött i samma.
Själv gav jag bort dessa..

Nu ska jag till farmor och farfar och säga hejdå till pappa. Sen iväg på match mot hudik.

alnö 25 år


....

Alltå kul att blogg.se förstörde hela min design, för att jag råkade trycka på en annan jävla design.. Fel att det kommer upp en ruta "är du säker på att du vill byta till denna?" eller liknande!!!
Såklart hade jag inte sparat mallarna till det jag hade gjort så det är bara att börja om... Därför kommer bloggen se helt bajs ut några timmar framöver.....................................................................................................!!!
Irriterad!!

Lilla julafton

Nu åker jag och syster till farmor och farfar för att träffa pappa som kommit ner från Piteå. Vi ska  äta middag och ha lilla julafton. I morgon är det lilla julafton dast då med innebandyn, spännande!

Vart?

Vart är snön? Det bara regnar och regnar här, det blir isigt och halt. Vart är snön?!

Odjuret

Nu laddar jag ner filmen Odjuret och den är snart klar, jag har bara läst vad den handlar om men den verkar bra och väldigt spännande!

Odjuret är en film om den övergivna unga underklassen som gör precis vad den förväntas göra - haverera i kriminalitet. Och om två utstötta flickor som gör vad som förväntas av dem - att bli offer för mäns våld.


Today

Dagen idag var ganska långtråkig, dömde totalt 4matcher på 6.5h resen satt man bara och glodde in i väggen och fick ont i rumpan. Lunchen var iaf god, pizza!
Annars har dagen bra, snart är det helg och så även jul!

Lussekatt

Lussekatt och julmust fick vi igår på skolan. Gott men fick sitta och peta ur alla russin innan.. Nu är jag på Hagaskolan och dömer tjejernas skol dm, hittills har det gått bra!


Water


Lucia

Bussarna i sundsvall går aldrig att lita på.. Man ska komma 19 till stan, kommer istället 25 missar därför bytet till nästa buss. När nästa buss till skolan kommer efter 10 min ska man vara på skolan efter 2 minuter, men man kommer dit efter 8-9 minuter.. Hur kan någon räkna så fruktansvärt fel?

Luciafirande i skolan Aula var det idag också, några väl bättre än andra i alla fall.  Uppe på metropol fick vi lussekatt och julmust. Sedan fick vi se på  Julshower BF gjort tidigare år, där kan man väl också säga att vissa var bättre än andra på att sjunga..
Min lilla stjärngosse :')

60 personer

Jag SKA klara av detta om 60 gillar, men kanske man gör det ändå?


Tomte

Idag har jag varit på skolan, varit hos farmor och bakat och sedan bakat hemma.
Hos farmor bakade jag pepparkakor (jätte goda) och hemma bakade jag och Gustav Chokladrutor (också jätte goda). Nu ska jag ta mej in i drommarnas värld och sova för att i morgon se lucia på skolan äta lussabulle o saft!

Innebandy

Nu åker vi på Innebandymatch i Härnösand, hoppas en bättre match än i torsdags..


Före/Efter

Ja, så här är resultatet av allt för många timmars arbete..

Chris Medina


Ischoklad

Igår gjorde jag Ischoklad, som många inte gillar, men jag älskar. Gjorde även vit som jag aldrig gjort förut. Men det gick faktiskt bra och blev riktigt gott!!

Breaking dawn

Nu ska jag slå mej mer och kolla på Breaking Dawn! Spännande....!


Segt..

Dålig uppdatering eftersom den nya designar har kronglat så mycket den bara kan!
Igår satt jag uppe till 3 bara för att få till det bra men icke, så jag gjorde ett nytt försök idag och nu ÄLTLIGEN funkar den.
Lucka 9 och 10 kommer komma inom kort!

Just idag är jag stark!

Fått beröm idag på skolan från olika håll, skönt. Nu gör jag mej klar för att åka mot DM match mot fränsta!
Nu är ävan lucka 6 och 7 upplagda. Titta in dom också!

1+1=1

Onsdag, jag jobbar för fullt med att komma på saker till Julkalendern.. Ligger en dag efter, jag vet. Med dom luckorna kommer upp under eftermiddagen!

Kalla dag

Morgonen började med karaoke sjungande. Följt åt ett besök hos farmor och farfar för att sedan vandra upp till norra berget. Utelekar tills tårna, händerna och det mesta försvann. Men sedan fick vi våran belöning, god stenugnsbakad pizza, det tar otroligt gott skulle kunna hur mycket som helst bara för att det var gott.. Mm!

Look up in the sky and see a star


Tjuvarnas jul

Är det bara jag som älskar Julkalendrar?
Dom senaste åren har dom vart fruktansvärt dåliga, men iår har dom lyckats. Jag tycker den är bra, spännande och lite gullig. Vad tycker du om julkalendern?

Helhelg

Hela helgen har jag och Gustav sprungit omkring på Birsta och letat julklappar. I Lördags 11.00-17.30, 6,5h och idag 12.00-15.00, 3h. Vilket fall är det många timmar...
Alla presenter som ska inhandlas är klara! Nu gäller det bara att få klara allt innan julen är här!

Hatter in color


FREDAG

FREDAG jaa, sen har jag inget mer!
Härlig sommarbild.