Hairstyles

 

Efva Attling

I måndag när jag fyllde år fick jag en kedja till mitt efva attling halsband och det blev bara SÅ snyggt! Innan har det suttit på två läderband och jag har nästan inte använt det alls. Men nu med den nya kedjan kommer det att användas flitigt!
 
 

Arabiska

Dagarna rullar på och på Måndag är det min födelsedag. Jippi! Jag har även fått min vikariat förläng till den 19 december vilket betyder att jag får vara med under allt julmys och Lucia. Ska bli jätte spännande och super mysigt, nu kan snön snart få komma!

I helgen ska vi även jobba med laget, på Björn Skifs konsert här i sundsvall. Även det ska bli jätte kul.
 
Detta är mina 2 armband som jag köpte i Turkiet, som jag älskar. Dom är så himla fina och speciella. Det var en Gubbe som satt och gjorde dom i en basar en bit bortanför hotellet. Man fick välja motiv och text själv, han kunde även arabiska så ett av dom är det arabisk text på. 
Det ena armbandet är mitt och Gustavs stjärntecken, Skorpion och Vattumannen och på den andra står det Gustav på, på Arabiska! 
 

Baby Lips

Som jag älskar mitt Close-up filter, och min blixt! Det blir så fina bilder och närbilder som jag återigen älskar!
 
 

Dutch Braid Headband

 

Klockarberget vs Ankarsvik

Igår spelade vi match mot Ankarsvik och vilken match det blev! Vi var väl aldrig riktigt och nosade på 3 poäng men vi gjorde allt vad vi kunde för att ta ikapp ett 5-7 underläge. Vi tog ut målvakten med ca 6-7 minuter att spela och kl 17.50 reducerar vi till 6-7. Vi fortsätter att kämpa de sista minutrarna 6 mot 5 och när klockan börjar närma sig 19.50 börjar publiken och spelarna att applodera och ljubla över vinsten. MEN när klockan står på 19.59 får vi in bollen och ställningen bilr 7-7 och matchen går till förlängning där det inte blir några mer mål. Så matchen slutar 7-7.
 
Jag är så sjukt stolt över alla tjejer och att få vara en del av detta lag och att vi lyckas ta oss till en förlängning. Vi kämpar för varandra och ger aldrig upp, vi bevisar att matchen inte är slut förrän klockan står på 20.00!
Älskar er! 
 

Flower crown

 

Fuck Cancer

SÅ har ännu en vecka gått! Veckan som vart har varit bra och den första snön har kommit, ca 2-3 cm och den ligger kvar, och det är halt på vägarna. Men det är mysigt och det känns mycket ljusare på kvällarna!

I morgon har vi matck igen, äntligen efter ett tags uppehåll. Vi möter Ankarsvik och det ska bli så spännande, än har jag inte blivit nervös, men ju närmare matchen det blir ju mer nervös blir jag! 
 
Jag har även gjort mig ett nytt "Fuck Cancer" armband som även är lite färgladare!
 

Mimmi Pigg

I Torsdags hade vi disco på jobbet och jag var Mimmi Pigg. barnen var också utklädda och jätte fina, Pippi Långstrump, prinsessor en polis och en brandman mm.. Vi dansade och åt goika och tittade på film, på världens äldsta projektor tror jag. Men barnen uppskattade det i alla fall, även om maskinen var roligare att titta på än själva filmen.
 
Här är min outfit som jag hade: