I did it again

 
I did it again. 
 
Jag har återigen återbrukat saker jag hittat här hemma som jag har haft när jag var liten. Denna gång en barnstol man kan vända så den blir låg och har en bricka man kan äta, pyssla eller något annat på. Kanon ju. Den har hjul så den kan åka framåt och bakåt. Dock har jag inte satt tillbaka dem än då jag ev ska köpa nya. Annars får jag tvätta upp hjulen och ge dem en rejäl rundsmörjning. 
 
Jag slipade först hela stolen med en slipmus, halleluja. Det tog tid. Sedan grundade jag stolen med vit grundfärg jag hade hemma och en skumroller då jag inte vill ha penseldrag eller struktur. Sedan köpte jag 2 spraybukar svart hobbyfärg på biltema som jag sprayade stolen med. Resutatet blev väldigt bra!
 
 

Glad

 
Ojojoj. Tiden verkligen springer iväg. Stina växer så det knakar och utvecklinger går vekligen så snabbt. Hon har numer verkligen upptäckt världen. Påriktig. Hon greppar efter saker, smakar på saker, ser saker med en helt ny blick. Hon är så med på allt. Hon har även lärt sig att vända sig från rygg till mage, hur gick det till?! Min lilla bebis ♥
 
Det är verkligen som alla säger att tiden springer när man har barn och att man ska "passa på att njuta" vi njuter verkligen så mycket vi bara kan av denna tiden, den är fantastisk! ♥
 
Just nu har vi sjukstgua här hemma å båda jag och Gustav är snoriga, Stina är frisk änsålänge. Det är inte Covid i alla fall och det känns skönt. Nu är det mest RS vi är oroliga över, vi tar det försiktigt men hittar ändå på saker, som att börja på babysim. Woho som vi har längtat, i Tisdags var det äntligen premiär. Vi simmade och simmade och simmade till Stina blev sur och hungrig. Fick därför pausa och ta en matpaus, men så roligt det var!
 
 

4 Månader

♥ Sover från ca 19.30 - 08.00, med uppvak för mat.
♥ Hittat händerna. Smaskar på dom konstant.
♥ Griper efter saker ibland.
♥ Håller huvudet stadigt.
♥ Vill sitta och stå
♥ Har börjat gnugga/ta med händerna på ögonen när hon är trött.
♥ Ler mot alla!
♥ Följer en med blicken.
♥ Använder storlek 62 och 68 och storlek 4 på blöjor.
♥ Gillar att ligga på mage och se sig själv i spegeln.
♥ Gillar sitt babygym, speciellt nu när hon upptäckt att man kan ta tag i saker.
♥ Kollar sig omkring hela tiden.
♥ Älskar att sova i vagnen (med bästa upfinningen babyshaker).
♥ Helammar.
♥ Testar rösten och har djupa konverationer.
♥ Älskar sång och dans.
♥ Älskar att bada, på tisdag börjar vi!
♥ Rullar ibland från mage till rygg, försöker rulla från rygg till mage men kommer bara halvvägs.