Fystävling

Vi trivs som fisken i vattet här. Idag fick vi äntligen äta våran första middag tillsammans, själva. Pga att Gustav har jobbat kväll hela förra veckan och även denna utom idag, för då var han ledig!
 
Pasra carbonara blev det i alla fall, gott. Sedan var det dax för träning då vi hade fys och tävling. Riktigt roligt, men ack så jobbigt eftersom vi skulle tävlla om vem som kunde stå plankan längst, vem som kunde göra flest benböj osv.
 
Dagens hår, innan träningen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flytta hemifrån

Här ekar det som för det mesta tomt.. Ska väl kanske ta tag i detta, kanske.
 
Den senaste veckan har varit väldigt annorlunda eftersom jag och Gustav har flyttat ihop i en egen liten lägenhet. Det är en lägenhet på ca 38 kvadratmeter 1.5 rum. Så bra planslösning att det känns mycket större än vad det är!
Allting hittills känns bra, men lite kartonger och Oordning är det fortfarande, i helgen kommer pappa och Annika och hälsar på, och det ska bli så kul att få visa alla lägenheten, och jag längtar till allt är i sin ordning.
 

Skoter

Gott nytt år, long time no see!
 
Idag var vi i alla fall ute på en skotertur i Ljustorp och jag agerade självklart fotograf. Även jag fick provköra lite i djupsnön och shit vad svårt det är och otroligt krävande. Man ska stå på ena sidan, luta sig, styra, hålla balansen allt på samma gång. Det är inte det lättaste första gången man gör det men ack så roligt det är!