Balkong makeover

idag fick balkongen sig en riktig makeover, och resultatet blev hur bra som helst. Våran balkong var eller är fortfarande väldigt "skabbig" räcket är så rostigt, golvet (enligt mig) inte jätte fräsht och plankorna är mer grå/brun/gul än vad dom är vita.
 
Så idag shoppade jag på ikea, trallgolv, balkong parasol, en till blomlåda och ett balkong "vindskydd". 
 
Glovet var jag tvungen att modifiera lite för att få det att passa och de små olikheterna som blev är inget man tänker på, och vindskuddet räckte inte tiktigt hela vägen runt men det tänker man inte heller på, så jag är så himla nöjd! Även nya möbler har vi dit ut men dom köpte vi för ca2 veckor sedan, nu vill man ju faktiskt vara ute på balkongen!
 

Maskrosor

 

Midsommar 2015

Igår firade vi midsommar hos Gustavs föräldrar! Vi hade 5-kamp där vi var tjejerna mot killarna, vi spelade kubb, bokkia (boule?), hamra ner spikar, skruven i flaskan och musikquiz. Självklart vann vi tjejer!
 
Vi åt även väldigt god mat och dansade runt midsommarstången, och vilken tur vi hade med vädret, stålande sol med ca 20 grader varmt, äntligen är  sommaren här, förhoppningsvis för att stanna!
 

Headband

 
 

Sveriges Länsta Loppis

Idag var jag och Elina på Sveriges längsta loppis, det var superkul och vi fyndade en hel del! Bland annat tunnbröd, ljuslyktor, poslin mm.
Jag önskar att vi hade haft en större bil än en ford ka eller en cykelställning där bak för då hade jag köpt mig en cykel, men icke!