Katastrof

 Igår hade vi en mysig kväll med laget där vi gjorde tacos, kollade på idol och så!

Idag har jag varit på Innebandy hela dagen, först Alnös herrar där dom vann med 7-4 och sedan Alnös damer som hade träningsmatch mor Timrå. Där förlorade tyvärr alnö efter sudden, men det var super kul att titta!
 
Tyvärr är det ju också så att Innabandyn i västernorrland är katastrof. I veckan drog sig Krokm ur våran serie, vilket betyder att vi endast kommer att få spela 14 matcher på hela säsongen. Till att börja med är det katastrof att dom drar sig ur en vecka innan seriestart, sedan att man tillåter Öviks lagen spela i ett annat disrtikt då man verkligen behöver ha fler lag i Västernorrlan och Div 2. 
 
Förra året löste dom det genom att alla lag får mötas 3 gånger, och då blir inte skillnaden lika stor om ett lag skulle dra sig ur. Att seirien inte planerades så iår är åter igen KATASTROF. Det blir ingen kvalite på seien alls, och vi har ibland uppehåll i 6 veckor. Man tränar ju för att få spela match och iblan kan men inte spela för man är bortrest eller liknande och då blir det väldigt tråkigt. Tyvärr.
 
Här är i alla fall några frisyrer gjort nu den senaste månaden utom en och det är Dubbel Munkarna!
 
 

Nature

 

Frost

Nu börjar det bli så kallt. I morse var det flera minus grader ute, brr! Håller på att förfrysa, och så är det för kallt för att ha en vanlig tygjacka på sig men för varmt med en vinterjacka.. 
 
Ja eftersom det i alla fall är fint väder ute var jag ute och försökte att fota några fina bilder!
 

Lace Braid Mermaid

Här ekar det. Jag inte "tid" att blogga så mycket. Min Instagram är betydligt mycket mer uppdaterad. Me
n jag ska försöka bättra mig.

Jag har i alla fall fått praktik på ett dagis här på ön där jag varit förut och det ska bli så kul! Jag är dock lite orolig över att bli sjuk men alla nya basiller det blir när man inte är van!
 
Detta är i alla fall dagens frisyr, det är två ensidade inbakade flätor till en sjöjungfrufläta (two lacebraids into mermaid) När jag var ute och fotade min frisyr tog jag även denna bild, inte så fin motiv men ljuset var fantastiskt och den lilla solstrålen! 
 
 
 
 

Fredagsmys

Idag är det fredagsmys. Idag har vi varit på stan och jag har shoppat mig ett par nya tights och G har varit på arbetsintervju. Så nu håller vi tummarna!
Jag ska även söka en praktikplats via arbetsförmedlingen och lämna in olika Cv, så håller även tummarna för mig!