Laced Fishtale

Idag blev det denna frisyr. Kalas hos Linnéa då hennes småttingar fyllt år, 1 och 3. Mycket goda saker som tårta, glass och kakor!
Följ @twistmyhair på instagram eller bloggen som är på engelska www.twistmyhair.blogg.se

Hair Wrap Rope Braid

Här är hårstyling nummer 5, idag blev det en enkel Rope Twist Braid väldigt enkel och väldigt fin. Ikväll efter dushen tänkte jag göra lockar inför morgondagen. 
 
 

Twist my hair

Det som varit hemligt ska nu avslöjas. Det jag har hållit på med är en till blogg och Instagram. Som heter www.twistmyhair.blogg.se och är på engelska samt instagram @twistmyhair.  
 
Där kommer jag att göra olika frisyrer från "Cute Girls Hairstyles". Jag kommer att försöka göra alla deras håruppsättningar med en ny varje dag. För att se alla frisyrer och läsa om hur det går kan ni följa bloggen och Instagram! 
Har ni något önskemål på någon frisyr jag ska göra, berätta det! ☆
 
Idag började jag med en "zipper braid". Jag blev egentligen inte jätte nöjd med resultatet då den är alldeles för löst flätad och jag skulle ha haft minde "sektioner" men hår. Men för att ha varit första gången är jag ganska nöjd. Jag kommer att göra denna fläta igen fast med mer övning. För "övning ger färdighet". 
Håll utkik för i morgon kommer en ny frisyr. www.twistmyhair.blogg.se & @twistmyhair
 

Sneak peak

En liten sneak peak på vad som komma skall.
 

Brooklyn and Bailey

Som vanligt gör inte scannern rätt för sig, bilden ser grynig och havsuddig ut. Trots att jag redigerat den lite. Jag passsade även på att utvekla porträttet lite, eller ja ganska mycket. 
Håller även på med ett litet, eller stort men ganska roligt "projekt", det beror lite på hur man ser det...
 
 

Redigering

Jag fullkomligt älskar photoshop! Man kan göra bilderna så fina, även om bilden är bra från början så kan man göra dom så mycket finare! 
Här har jag redigerat en bild där man ser förändringen.
 

Side

Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka i Side. Eftersom vi bodde på All inclusive så det känns som man har ätit och ätit och ätit, haha! Vädret har varit underbart alla dagar med strålande sol och värme. Badade i poolen mest hela dagarna med några dopp i havet. Vi var i Manavgat på marknad och i Side gamla stad och gick på bassarer och affärer. Turkiska ullared fanns det också, men det gick vi aldrig in.
En liten drös med grejer blev det i alla fall, bla skor, kläder, smycken med mer!
Här är vi hela gänget på totalt 11 stycken!
 
 
 
 

Brooklyn and Bailey

 

Happy

Jag fick godkänt på naturkunskapen och jag kan inte vara gladare efter allt strul. Såklart var jag tvungen att göra om examinationen eftersom första gången fungerade inte utrustningen. Såklart! Men jag gjorde om den i Tisdags och klarade det!
Nu hoppas jag bara att jag hinner skicka in betygen och att jag får ett positivt besked att jag kommit in på utbildningen!
 

äppelträd