Winter

 

Analog foto

 
 

My guitar

 
 
 

Oljefärg

På skolan har vi även börjat måla med olja, stilleben. Att köpa färg för 365:- känns lite tungt, men färgerna räcker otroligt länge så det känns ju i alla fall bra!
 

Analog kameraframkallning

På skolan håller vi just nu på att framkalla film från analoga kameror, så på fredag ska jag framkalla pappas gamla film. Det ska bli spännande att se om det ens finns några bilder kvar. Sedan ska kameran givetvis användas för mer fotografering och framkallning, så kul!
Här är ett Negativ som jag vänt till ett positiv från det vi framkallade på skolan i Måndags!

Sture

Lilla sture har även han gjort sina första flygturer ute ur buren!
 
 
 

Det vita guldet

Äntligen komer snön hit. Allt på en gång.. Men tack. Det blir sy mysigt, nu kan man åka skidor och bara njuta av det vita guldet!
 

Juli-September

Jag sommarjobbade på riktigt för första gången. Jag köpte en undervattenskamera. Som jag älskar. Vi år jätteglassar i Lycksele och besökte sundsvalls gatufest för att se maskinen!
 
Efter besöket i Lycksele åkte vi till Rom. Helt underbart trots att vi höll på att rinna bort ochJag började på Sundsvalls Konstskola.
 
Innebandy säsongen drar igång på riktigt! Jag målar, tecknar, fotar och skulpterar på skolan!

April - Juni

Studenten närmar sig och vår klass som inte alltid var så entusiastiska var med på en Vagant tävling, Rosa dagen. Jag fortsatte måla och vi hade överasknings babyshower för Linnéa!
 
Nu är det nära studenten, våren är här, det blir varmare, vi har mösspådagning på torget med tusen blågula ballonger som släpptes samtidigt. Jag provade även på yrket som brandman, en upplevelse!
 
Äntligen får jag bära min underbara balklänning, jag tar äntligen studenten med min andra helt fantastiska klänning som jag fått uppsydd, en helt underbar tid. Ett besök i Piteå under midsommar och Linnéa får sin andra lilla skrutt. Lykke.

Januari - Mars

Kreativiteten flödade, jag tog beställningar och målade massor.
 
Jag forstatte måla, mycket med promarkers. Jag fick äntligen hem min student mössa! Jag köpte mig pjäxor och skidor för att "kunna hålla jämna" steg med Gustav och började intressera mig för flätor och frisyrer av alla dess slag!
 
Äntligen fick jag det jag ville efter 3 år på gymnasiet. Bada isvak! Jag besökte Lycksele och sedan Piteå och bestämde mig för en klänning att ha på balen, även biljetterna köptes in!

Konståret 2013

 

Owls

Fyndade denna fina ljuslykta på fyndlagret igår. Den är så fin!
 
 
 

Armband

Kl 19.00 ikväll lancerar jag armbanden!
Dem finns endast i begränsat antal, så först till kvarn!
 

almoast there