Milkmaid Braid

 

Waterfall Micro Braids

 

Bow Hair

Idag gjorde jag denna fina men lite galna frisyren. Efentligen trot jag ett den passar lite bättre till ett lite "finare" tillfälle, tex bröllop eller bal. Eftersom det var första gången jag gjorde den och hade ganska brottom så det den lite slarvig ut. Men den är lite cool ändå, i morgon blir det något nytt igen så håll utkik på Instagram @twistmyhair för att se allt.
 
 

Fågeltornet

Här är några bilder från när jag var på Stornäset för ett par veckor sedan när det fortfarande var varmt ute. Sommarvärmen liksom bara försvann pang poff, och jag saknar den. Hela Agusti skulle i alla fall få kunna vara varm, så man kan gå i kortbyxor och klänning. Jag har så mycket sommarkläder och sommaren är alldeles för kort så jag hinner knappt använda allt. Hihi.
 
När jag var på Stornäset var det så mycker mygg och knott och jag hade långbyxor, men jag hade inga stängda skor eller strumpor. Jag fick hur mycket myggbett som helst. Speciellt på fötterna.
 
 

Unihoc

I Tisdags var jag och hämtade ut min nya klubba på Sport och Funktion. Har provspelat med den två träningar och den är verkligen toppen. Det är en unihoc player 3 feather curve 2.0.
 
 

Bärplockare

Idag har vi plockat bär. Blåbär, rödvinbär och svartvinbär, att göra saft på. Blåbären ska vi ha till något annat, baka blåbärsbullar, smothies osv.
 

Water Marble Nail

Nya naglar! Denna gång "Water marble" det var min första gång och det var ganska svårt och jag fick inte till det jättebra på alla naglar, men hyffsat i alla fall!
 

Blue bow and braids

Eftersom jag hade lockar igår och de håller fantastiskt bra under natten blev det även lockar idag. Istället för att göra en "Fjäder"Fläta eller Feather braid gjorde jag bara två vanliga flätor som jag satte ihop bak såklart med en liten rosett. Som jag älskar.
 
Rosetter passar till nästan alla frisyrer och jag kan inte annat än att bara älska dom!!
 

Curly hair

 
 

Nail art

Har kommit in i en period där jag fått för mig att måla naglarna. Vilket jag också är helt värdelös på, hela handen skakar och det blir för det mesta bara klegg av allt ihop. Tålamodet är inte heller det bästa, men för att det ska bli snyggt måste det torka riktigt innen nästa lager läggs på. Ofta orkar jag inte vänta och därför blir det bara skit.
 
Men igår lyckades jag nog ändå ganska bra tror jag, dock råkade jag förstöra hälften av naglarna och var tvungen att göra om dom. Tillslut var jag faktiskt färdig och resultatet blev faktiskt bra!
 
 

Hairstyles

Sedan jag började med min lilla utmaning med frisyrerna har jag hunnit med en del, 34 stycken närmare bestämt. I alla fall enligt min Instagram, nu är det några fler sedan jag gjorde denna bid. För att se alla frisyrer kan du gå in på www.instagram.com/twistmyhair
 
 
 

Pool

Här I Sundsvall fortsätter det vara varmt och skönt. Nästan för varmt, vissa dagar rinnar man nästan bort. Tur är väl då att G har en pool man kan svalka sig i och att havet faktiskt inte är så långt borta!
 
 
 
 

Tryck

Detta är en gammal bild från då vi tryckte bilder på konstskolan med hjälp av ett papper med tex sandpapper, bläck, ristat osv. Vi fick ta en referensbild att göra vår egen tolkning av och detta är min. På orginalbilden är det vinder och det är en liten by/stad med en sjö där det sitter män och barn och pimplar på isen!