Last day

Idag var det den absolut sista skoldagen på gymnasit, nu tar jag ledigt i två veckor och bara laddar upp inför studenten! 
♡ BF10 ♡ 

Flowers


Bumblebee 

Mösspåtagning


Brandman

Igår var jag och Moa på en riktigt rolig dag, där man fick prova på att vara brandman. Vi fick klipp, mosa, kracha rutor på en bil, och sedan se hur man gjorde det på riktigt av riktiga brandmän. Köra korgen på stegbilen och 10 meter vågade vi. Sedan fick vi titta i en branbil, vad allt va osv, sen släcka en brinnande docka med filt och  släcka en eld med hjälp av pulver släckare. Sist men inte minst fick vi rökdyka. Det var jättevarmt och jobbigt, men riktigt riktigt kul!
 

Bilderna är från Dagbladets hemsida och det är Jag, Moa och 2 till tjejer på dessa bilder!

I´ts in your eyes


Blue eyes


Piteå

Här är några bilder från besöket i Piteå. Det blev inte många och inte så speciella, det vi gjorde mest var att prata och sy klänning. Men en sväng på stan och lite små jox blev det såklart åxå.

Vitsippor 

Kandee Collage


inbjudningskort studenten


Hair Jewelry Accessory

 

Sommarvärme

Idag har det varit sjukt varmt här i Sundsvall. Ca 18 grader i skuggan hella dagen, och fortfarande nu kl halv 8 är det minst lika varmt. Äntligen! ❤

Shoes


Figo

 

Valborg

Min valborg bestod inte av någonting speciellt. God mat och lite ensamtid. Jag kännde inte alls för att göra någonting, var hemma och myste istället. Såg lite film och åt godis!


I'm in love with you