Pink


Roses

 

Stopp

Från och med nu tar jag inte emot beställningar på porträtt främst på att tiden inte riktigt räcker till men även för att en del gärna vill ha en bild jag gör den och sedan slutar köparen höra av sig.. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt, då jag har lagt ner ca 10 timmar på en bild, som jag inte vill ha. Ibland har jag skickat bilder innan jag fått betalt i god tro att köparen är ärlig och ska betala, men nej. Köparen slutar höra av sig och skiter i betalningen. Visst det är mitt eget fel, men 150-200:- för ett porträtt är alldeles för billigt, så varför kan man inte bara betala?!

Men har du en bild som du väldigt gärna vill ha avritad kan du skicka den till mig så får vi se vad jag kan göra!
Ibland händer det att det finns lite extra tid och då kan det passa att jag kan rita din bild!
Så tack till alla som har beställt under denhär tiden(och betalat), ni är änglar! 
 
 

Italien del ett

Rom, en helt fantastisk  stad med så mycket att se. Här är några bilder från olika utgrävningar som ligger mitt inne i stan, Victor emanuel monumentet och Tibern där man även ser en glimt av Peterskyrkan där Påven bor!
 
 
 

Feather

 

Polychromos

 

Roma

Här ekar det tomt. Vilket beror på att vi är i Rom på semester och vi kommer inte hem förrän Onsdag kväll. Hotellet har gratis Wifi men tiden räcker inte riktigt till att uppdatera så ofta. Men vill du se mer av vår resa följ mig på instagram 
"hildafromm"
 
 

Underbara Norrland